U Sarajevu održan regionalni sastanak Lufthansa grupacije

    U periodu od 03.10.- 05.10. u Sarajevu je po prvi put održan regionalni sastanak Lufthansa grupacije. Sastanku je prisustvovao menadžment LH grupacije sa timovima iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Malte, Alžira, Maroka, Tunisa kao i Bosne i Hercegovine.

    Direktor LH grupacije za Sarajevo i Dubrovnik gosp. Ismar Ibrahimović bio je domaćin sastanka te je prisutnima prezentovao novu infrastrukturu na aerodromima u Dubrovniku i Sarajevu, a direktorica Sektora aerodromskih usluga gđa. Vikić Musić Vedrana, prezentovala je veoma atraktivnu poticajnu šemu koju nudimo aviokompanijama, nove razvojene projekte, ponudu komercijalnih sadržaja u Terminalu B aerodroma Sarajevo, kao i turistički potencijal Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

    Ključni pokazatelji uspješnosti (KPI) LH grupacije, pokazuju izuzetne rezultate nivoa usluge aerodroma Sarajevo kao i sve zahtjevane uslove u pogledu procesa prihvata i otpreme aviona, putnika i prtljaga.

    Regionalni direktor za jugoistočnu Evropu gosp. Ben Hadj Said Mawrene i direktorica LH grupacije za Europu gđa. Barden Cristine su se prilikom svoje posjete aerodromu Sarajevo, upoznali sa novim sadržajima te domaćinima iskazali zahvalnost na gostoprimstvu.